Nieuws

Even voorstellen… onze nieuwste sponsor Lucille - Mijn ReisKennis

Even voorstellen.... onze nieuwste sponsor Lucille - Mijn Reiskennis

Lucille - Mijn ReisKennis is sinds 1 januari 2018 sponsor bij onze vereniging. In deel twee van ons voorstelrondje van onze sponsors vertelt persoonlijk reisspecialist en lid van TVW Lucille Zirkzee waarom ze sponsor is geworden van onze mooie verenging.

Sinds wanneer ben je sponsor van TVW?
“Sinds 1 januari 2018 ben ik sponsor van TVW.”

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
“Ik ben niet alleen een startende ondernemer maar ook een startende tennisser! Ik ben nog niet zo heel lang lid van TVW. Ik heb bij andere clubs rondgekeken maar heb gekozen voor TVW vanwege de prettige sfeer. Dit heb ik zeker ondervonden toen ik mijn eerste bardiensten draaide. Ik ben er trots op dat ik TVW kan sponsoren.”

Voor welke periode sponsor je de vereniging?
“Ik sponsor de club voor 3 jaar.”

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
“Door de club te sponsoren hoop ik meer bekendheid te kunnen geven aan de Zelfstandig Reisadviseur Lucille – Mijn ReisKennis!”

Wat is het voordeel voor TVW-leden?
“Ik zou het heel leuk vinden als leden hun volgende stedentrip of vakantie bij mij onderbrengen. Een boeking via Lucille – Mijn ReisKennis is namelijk niet duurder dan een boeking via een regulier reisbureau. Ik help met het uitzoeken, samenstellen en vastleggen van de reis, ik regel alles van het begin tot het eind. Ik ben vóór, tijdens en na de reis het aanspreekpunt. Daarnaast bied ik meer service dan een regulier reisbureau of een internetsite voor dezelfde prijs. Leden die vóór 1 juni 2018 een vakantie bij mij boeken betalen, op vertoon van hun ledenpasje, geen boekingskosten (€ 27,50 per boeking).”

Speel je zelf ook tennis of doe je aan een andere sport?
“Nog niet zo heel lang geleden ben ik begonnen met tennis. Ik vind het fijn om buiten bezig te zijn. Daarnaast bezoek ik 2 tot 3 keer per week de sportschool. Liefst ga ik elke week ook nog een paar kilometer hardlopen maar dat schiet er vaak bij in.”

Vertel wat meer over je organisatie
“Bij Lucille – Mijn ReisKennis kun je vakanties boeken van alle grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Naast vakantiereizen kun je bij mij ook terecht voor vliegtickets, hotels, stedentrips, autohuur en excursies. Aangesloten als franchisenemer bij Mijn ReisKennis beschik ik over alle middelen van een reisbureau en bied ik mijn klant zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mijn service gaat echter verder; ik ben pas tevreden wanneer de reis voor mijn klant goed geregeld is. De klant vertelt mij wat zijn ideale vakantie is. Dit kan overdag, in de avond of het weekend en tijdens een persoonlijk gesprek, maar ook telefonisch of via email. Aan de hand van deze wensen zoek ik de ideale vakantie uit en krijgt de klant een onafhankelijk reisadvies. Ik adviseer ook graag over de extra mogelijkheden, zoals excursies, verzekeringen en autohuur. Ook na het boeken van de reis kunnen klanten met alle vragen bij mij terecht. Uiteraard zijn de prijzen van de vakantie concurrerend met betrouwbare aanbieders op het internet.”


Wil je TVW-leden nog iets meegeven (tips)?
“Tips voor TVW-leden bij het boeken van je vakantie: boek je vakantie áltijd bij een organisatie die is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, zodat je goed vertegenwoordigd wordt voor, tijdens en na je reis. En tenslotte zou ik ook nog willen adviseren om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.”

« Terug

» Nieuws archief