Nieuws

Even voorstellen… onze sponsor Sported

Sported is sinds 2017 sponsor bij onze vereniging. Omdat we het leuk vinden om leden kennis te laten maken met onze sponsor hebben we eigenaar Ted van Gennip een aantal vragen voorgelegd. Lees hier snel verder.



Sinds wanneer ben je sponsor van TVW?
“Sinds 2017.”

Waarom heb je ervoor gekozen om TVW te sponsoren?
“Vroeger heb ik zelf nog bij TVW competitie gespeeld als invaller in het eerste team. Via klanten van Sported, die zeer fanatieke tennissers bij jullie vereniging zijn, ben ik in contact gekomen met Dennis Ringeling. Sported is sinds 2016 ook hoofdsponsor van de Lissevoort en ik wilde ook graag een goede samenwerking met TV Wettenseind. Door het positieve gesprek met Dennis en de daaropvolgende stappen zijn we tot een overeenkomst gekomen waarbij TVW en Sported elkaar ondersteunen in allerlei activiteiten en producten.”

 


Voor welke periode sponsor je de vereniging?
“Drie jaar.”

Wat is het voordeel voor jou als sponsor?
“Sported als tennisspeciaalzaak die een samenwerking met zo'n mooie club als TVW heeft is toch top!”

Wat is het voordeel voor TVW-leden?
“Sported biedt een mooi assortiment tennisartikelen, naast de bekendheid als sportschoenspecialist, vakmanschap en een professionele bespanservice van tennisrackets. TVW-leden kunnen even bellen en wij bespannen het racket terwijl de eigenaar even wacht onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast geven wij 10 procent korting op alle aankopen.”

Speel je zelf ook tennis of doe je een andere sport?
“Ik heb vanaf mijn elfde levensjaar getennist en ben sinds 1987 tennisleraar. Ik geef nu nog een paar uurtjes les aan de topjeugd van TV Carolus in Helmond. Door het niveau wat ik gespeeld heb, heb ik helaas mijn beide knieën verwoest, zodat ik zelf niet meer kan tennissen. In de toekomst moeten mijn knieën worden vervangen. Daardoor ben ik een fanatieke mountainbiker geworden.”

Vertel wat meer over je organisatie
“Sported heeft en kleine organisatie met medewerkers Ted, Monique, Regina en Nelleke. Daarnaast is Sported een erkend leerbedrijf niveau 1 t/m 4 voor het onderwijs.”

Wil je TVW-leden nog iets meegeven?
“Kom gerust eens kijken in de winkel en overtuig jezelf van een gezellige sfeervolle winkel waarin vakkennis voor de klant centraal staat.”

« Terug

» Nieuws archief