Nieuws

KNLTB-najaarscompetitie 2017

KNLTB najaarscompetitie 2017

 

Hoewel de KNLTB-voorjaarscompetitie nog slechts halverwege is, dienen we nu alweer voorbereidingen te treffen voor de KNLTB-najaarscompetitie 2017.

 

Ik wil graag gaan inventariseren welke teams aan deze competitie mee willen doen.

Teams kunnen zich tot 10 mei aanstaande per e-mail bij mij melden. In de mail kun je tevens bijzondere wensen aangeven, zoals voorkeur voor een bepaalde klasse en dispensatie om twee keer in een competitieweek te kunnen spelen.

 

Teams dienen bij voorkeur uit zes spelers te bestaan en iedere speler moet alle speeldagen beschikbaar te zijn. Als het team ten opzichte van 2016 ongewijzigd is hoef je niet alle namen door te geven. Bij nieuwe teams of gewijzigde teams ontvang ik wel graag alle namen, bondsnummers en speelsterkte van de spelers.

Ik ga ervan uit dat de afzender van de mail de captain van het team is. Als dat anders is, dan graag aangeven.

 

De competitiebijdrage bedraagt € 90 per senior team en € 60 voor een junior team

De resultaten tellen mee voor de speelsterkte van het DSS-systeem. Een overzicht van het aanbod en de speeldagen is hier te vinden.

 

Je kunt zelf uitrekenen in welke klasse je gaat meespelen. Het teamgemiddelde is daarvoor bepalend. Het teamgemiddelde wordt als volgt berekend:

  • bij dubbelcompetities wordt het totaal van alle dubbelsterktes, vermenigvuldigd met twee en vervolgens gedeeld door het aantal spelers van een team.
  • bij competities waarbij ook enkelspelen worden gespeeld wordt het totaal van alle speelsterktes (enkel en dubbel), gedeeld door het aantal spelers van je team.

 

Jac Franssen, Verenigingscompetitieleider

jac@onsnet.nu

« Terug

» Nieuws archief